Een goed begin is het halve werk

Puppybegeleiding

Heb jij een puppy in huis of krijg jij binnenkort een puppy? Kun je wel wat hulp gebruiken om het gedrag van het allereerste begin in goede banen te leiden of het kiezen van een goede fokker? Lees dan gauw verder hoe ik jullie kan helpen in dit leuke proces!

Herken je dit?

Leg dan NU vast het fundament voor een zorgeloze toekomst met jouw pup!

Ik ga je hierbij helpen

Het is superleuk maar misschien ook wel spannend om een pup in huis te verwelkomen. Of dit nu de eerste keer is dat je een pup gaat opvoeden, of dat je het al eens eerder hebt gedaan, het blijft een uitdagende periode. Er zullen momenten zijn dat je je afvraagt of je het allemaal wel goed doet, of dat je het misschien anders moet aanpakken. Je bent je waarschijnlijk ook bewust van het feit dat als je nu een goede basis legt, je probleemgedrag in de toekomst kan voorkomen. 

Maar hoe leg je nu die goede basis? In mijn ogen begint dat in de eerste plaats bij het uitkiezen van een goede fokker of een goede stichting/goed asiel. Maar, er lijkt soms wel een wildgroei aan aanbieders te zijn, dus hoe kies je nou de goede? Hier help ik jullie graag bij!

Als je dan eenmaal je pup in huis hebt, begint het volgende spannende avontuur. Je wil het graag zo goed mogelijk doen.  We verwachten van geen enkel dier zoveel als van een hond. Een kat nemen we bijvoorbeeld niet mee naar een terras en een paard nemen we ook meestal niet mee op vakantie. Super belangrijk dus dat jij je pup goed kan begeleiden in jouw dagelijks leven, zodat hij daarin ontspannen kan meeveren.

Dáár kan ik jullie mee helpen met op maat gemaakte plannen afgestemd op jullie leven, in plaats van de standaard cursus op de hondenschool waar iedere hond hetzelfde proces moet doorlopen. 

Reviews van mijn klanten

0ba72fff-a426-4d54-bb58-513193daa078
Wij hebben gekozen voor privé puppybegeleiding bij Cloud Canine. Wat al gelijk prettig was, is dat we super snel konden beginnen. Nu twee sessies gehad en dagelijks contact over onze puppy. Leuke concrete opdrachten waar we mee aan de slag kunnen. Ook heel fijn dat ze bereikbaar is voor dagelijkse vragen en dat we na elke sessie een duidelijk verslag krijgen. We zijn blij met de op maat gemaakte begeleiding van Sanne!
Justin en Fleur met Tyr
Schermafbeelding 2023-09-11 om 11.38.05
Via via heb ik contact opgenomen met Sanne van Cloud Canine, omdat onze Golden Retriever graag achter watervogels jaagt met als gevolg dat hij niet terug komt. In een aantal trainingen hebben wij geleerd hoe je dit zo goed mogelijk kan managen. Ook reageert Bumpy veel sneller als je hem roept of de fluit gebruikt. We zijn er nog niet, maar we hebben nu handvaten gekregen om hiermee aan de slag te gaan.
Fenna met Bumpy
dayso-6j6uXEdYv74-unsplash
Sanne is vriendelijk en kundig. Goede bruikbare tips gekregen.
Myrthe met Laika
7650fd30-f5a1-4444-8767-f0abb6e2d3ed
Excellent! We came to you with a lot of questions regarding our dog Yumi. She seemed to be on edge all the time and very anxious and we didn't know how to handle it best. You gave us a clear view of the situation, that she was changed homes too many times in a year and that she needed stability more than anything else. With her focusing issue sometimes on walks, you gave us plenty of tricks that we use every day to either distract her or calm her down when needed. Moreover, we love the little training sessions that we do with her and it really allows us to bound on another level! If you are having doubts on how to educate, or even just make your dog more relaxed and happy, Sanne will give you a very valuable help!
Julie met Yumi
6d3ed488-4d40-4d83-a755-26577d1b48a4
Chili is a reactive dog, super amazing at home and very nice with humans but reactive to animals. Sanne really helped us to work on that behavior. She gave me pointers to understand Chili better, how I can help Chili to deal with other dogs and make her and my life easier. She also pushed me out of my comfort zone so Chili and I can get closer to reach our goal. Chili is much better now. Sanne is a trainer who helps not just the dog, but also the owner.
Patricia met Chili
9ff69062-ab2f-4cc4-80e2-8ccdc9773369
Ik heb met mijn hondje Ayell een 1-op-1 coaching gehad van Sanne. We oefenden buiten en kwamen in allerlei herkenbare situaties. Sanne leerde mij om afstand te creëren tussen Ayell en een andere hond. Ik heb ook geleerd om de spanning te voorkomen en beloningen goed te timen. Al met al een heel waardevolle en leerzame coaching!
T. met Ayell

Ik ga je hierbij helpen

Ik was compleet blanco toen ik mijn eerste puppy opvoedde. Ik heb hierin helaas ook fouten gemaakt… Ik dacht dat je puppy’s bij hun nekvel moest pakken en dat je ze op hun rug moest leggen. Ik wist toen simpelweg niet beter. Gelukkig zijn honden vaak heel vergevingsgezind en heb ik een geweldige hond overgehouden aan Foss. Bij mijn tweede puppy wist ik inmiddels beter en heb ik veel dingen anders aangepakt. Er zijn dus meerdere wegen naar Rome, maar je moet maar net de goede afslagen weten te kiezen. Anders kan het zomaar zijn dat het welzijn van jouw puppy in het geding komt, en dat willen we natuurlijk niet. 

Maar welke afslagen moet ik dan nemen?

Dat kan ik je vertellen! Je hoeft deze route dus niet zelf uit te zoeken en te hopen dat je de juiste afslagen neemt. Daarnaast is het ook belangrijk dat we de snelheid in de gaten houden. Gaan we ergens 100km/u terwijl het voor de hond misschien beter is om 50km/u te gaan? Ik neem je mee in de emotionele belevingswereld van jouw puppy, zodat jullie samen goed op weg gaan.

Zo gaan we het aanpakken:

1

 

Je neemt contact op en we spreken een eerste sessie af

2

 

Ik kom bij je thuis en we gaan direct lekker aan de slag

3

 

Je krijgt een verslag en gaat oefenen om zo een goede basis te leggen voor de toekomst

Het resultaat

Na dit traject:

Gaan wij samen aan de slag?

Ben jij gemotiveerd om aan de slag te gaan met jouw puppy? Ben je bereid om tijd en energie te steken in het trainen van jouw puppy?  En wil je mij als persoonlijke puppycoach en supporter aan jullie zijde? Bekijk dan hieronder op welke manieren ik jullie allemaal kan begeleiden. 

Aankoopbegeleiding

€ 99,-

Intensief puppypakket

€ 499,-

Basis puppypakket

€ 299,-

Vragen die je misschien nog hebt:

Ook als jouw puppy al wat ouder is, passen de trajecten nog goed bij jullie. Het is immers persoonlijk en afgestemd op jullie eigen situatie. Mocht je nog vragen hebben, stuur me dan vooral een berichtje via mijn contactpagina.

Dat is alleen maar goed! Hoe meer kennis je opdoet, hoe beter je zal leren inspelen op het gedrag van jouw puppy. Mocht je willen voortborduren op hetgeen je al geleerd hebt, dan kunnen we het traject daarop aanpassen. Het voordeel van deze 1-op-1 begeleiding is dat ik alles voor jullie op maat kan maken.

Als je het gevoel hebt dat het aanbod op de website niet bij jouw hulpvraag past, kan je mij altijd een berichtje sturen zodat we samen kunnen kijken of er toch een manier is waarop ik jullie kan helpen. Je kunt op mijn contactpagina zien hoe je mij het beste kan bereiken. 

Heb je vragen over dit aanbod? Stuur me gerust een berichtje!